20.8 C
Chania
Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2026

Μεγάλη συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Σωματείων στο Εργατικό Κέντρο

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη  28 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσαν τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Τροφίμων και Ποτών, Οικοδόμων, Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, Επισιτισμού, Ιατρικών Επισκεπτών, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων για τα παιδιά εργαζομένων και ανέργων από όλους τους κλάδους του νομού.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση από γονείς και παιδάκια καθώς γέμισε η κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον ήταν πολύ θετική η ανταπόκριση του κόσμου στην συλλογή τροφίμων που έκαναν και φέτος τα σωματεία μας για τις οικογένειες συναδέλφων που το έχουν ανάγκη.

Τα παιδάκια παρακολούθησαν, συμμετέχοντας δραστικά με τη ζωντάνια και τις φωνές τους, το έργο «Ο Πινόκιο» από το θέατρο κούκλας “κου-κλο ”. Έπειτα δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και δοκίμασαν τις λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει μέλη των σωματείων.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στις 15 Απριλίου 2026

Συνεδριάζει στις 15 Απριλίου 2026 το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με 18 θέματα. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού, παιδικοί σταθμοί, αθλητικές εκδηλώσεις και έργα υποδομής στην ημερήσια διάταξη.

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δήμου Χανίων στις 22 Απριλίου 2026

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δήμου Χανίων στις 22/4/2026. Δημοτικοί σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων μπορούν να υποβάλλουν θέματα έως 16/4. Ανοικτή στο κοινό.

«Γεύματα Αγάπης» για ευπαθείς ομάδες και αστέγους στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει «Γεύματα Αγάπης» για ευπαθείς ομάδες και αστέγους την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, 12-13 Απριλίου, στις 11:00, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας.

Σε κοινωνικές δομές των Χανίων ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για πασχαλινές ευχές

Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επισκέφθηκε κοινωνικές δομές των Χανίων για ανταλλαγή πασχαλινών ευχών και συζήτηση για τις ανάγκες τους.