Συνεχίζοντας τις καθιερωμένες μηνιαίες συναντήσεις τους, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Eνηλίκων, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, θα συναντηθούν αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το απόγευμα, στο Νεώριο του Μοro για να συζητήσουν το βιβλίο: «Εκείνο ακριβώς το μπλε» της Άννας Ζέγκερς.“Αγαπούσε το μπλε του σαν να ήταν το πεπρωμένο του. Και χωρίς αμφιβολία ήταν το πεπρωμένο του. Έπρεπε να το ανακαλύψει. Στο τέλος βρίσκει κανείς αυτό που τού ανήκει”.
Μηνιαία συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων
57
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Εκδηλώσεις
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Όλγα Κεφαλογιάννη για στοχοποίηση Σ. Βολουδάκη: “Τα απειλητικά συνθήματα δεν είναι “διαμαρτυρία”. Είναι εγκληματική ενέργεια”
Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της αναφέρει:Η...
Δήμαρχος Σφακίων, Ιωάννης Ζερβός, για τη στοχοποίηση της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Σέβης Βολουδάκη: “Η στοχοποίηση της προσωπικής εστίας αποτελεί ευθεία προσβολή στην προσωπική...
Δήλωση Δήμαρχου Χανίων Ιωάννη Ζερβού μετά τα συνθήματα που...
Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Καμία ανοχή στην απόπειρα εκφοβισμού της Σέβης Βολουδάκη»
Ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης καταδικάζει τα απειλητικά συνθήματα σε βάρος της Σέβης Βολουδάκη. «Καμία ανοχή στον εκφοβισμό», τονίζει.
Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Πέντε προτάσεις προς τη Δημοτική Αρχή Χανίων
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταθέτει πέντε προτάσεις στη Δημοτική Αρχή Χανίων για κυκλοφοριακό, κακοτεχνίες, υγιεινή πλατείας 1866 και αναξιοποίητα κτήρια.



