30.5 C
Chania
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026

Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: «Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή, αλλά με αυξημένη ευθύνη»

Ημερομηνία:

Ομιλία στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού:

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του  με μήνυμα συστράτευσης ενόψει των ευρωεκλογών.

«Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή, αλλά με αυξημένη ευθύνη. Το κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές. Η χώρα μας καταγράφει από τους πιο υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη, μειώνει την ανεργία και έτσι μπορούμε να ενισχύσουμε με 350 εκατ. ευρώ τους πιο αδύναμους», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην τελική ευθεία η αναβάθμιση της ΕΕΛ Χανίων – Αυτοψία του Δημάρχου στα έργα

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης πραγματοποίησε αυτοψία στην ΕΕΛ στο Κουμπελή. Τα έργα αναβάθμισης 18 εκατ. ευρώ εξελίσσονται εντός χρονοδιαγραμμάτων, με τη μονάδα θερμικής ξήρανσης ιλύος να ολοκληρώνεται.

Όταν η σπατάλη βαφτίζεται δικαίωμα: Η περίπτωση των 7.150 τόνων νερού από μια οικιακή παροχή στον Αποκόρωνα

Ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης καταγγέλλει ακραία σπατάλη νερού με 7.150 τόνους ετησίως από μια παροχή. Υπερασπίζεται το κλιμακωτό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΑ.

Λέσχες Ανάγνωσης: Κοινότητες πολιτισμού και συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Εκδήλωση για τις Λέσχες Ανάγνωσης στο 5ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων με συμμετοχή Σταύρου Ζουμπουλάκη, Βιβής Χουδαλάκη και εκπροσώπων από Ρέθυμνο. Συζήτηση για φιλαναγνωσία και κοινωνική συνοχή.

Ολοκληρώθηκε η αδελφοποίηση Δήμου Πλατανιά με τον Δήμο Bussolengo της Ιταλίας

Ολοκληρώθηκε η αδελφοποίηση Δήμου Πλατανιά με το Bussolengo της Ιταλίας. Αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επαφές στη Βερόνα με τη συμμετοχή και του γερμανικού Δήμου Nieder-Olm.