13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Μπλόκο στην εθνική από τους χανιωτες αγρότες

Ημερομηνία:

Στο “χορό” των κινητοποιήσεων μπαίνουν οι αγρότες και στα Χανιά, με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού και τον κτηνοτροφικό σύλλογο, να κατεβαίνουν σε “μπλόκο” την ερχόμενη Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, στα Μεγάλα Χωράφια, ενάντια στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, στην υποχρέωση τήρησης βιβλίων εσόδων – εξόδων και στις ακολουθούμενες πολιτικές που οδηγούν σε εξαθλίωση τον αγροτικό κόσμο.

Αυτό ανακοίνωσαν χθες, σε σχετική συνέντευξη τύπου, προαναγγέλλοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και καλώντας όλους τους αγρότες των Χανίων, επαγγελματίες και μη, σε συστράτευση.

Να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός της εθνικής οδού θα γίνεται εκ περιτροπής, ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στους διερχόμενους οδηγούς.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...