9.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Μύκονος, Κρήτη, Πάρος τα ομορφότερα νησιά της Ευρώπης σύμφωνα με το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler

Ημερομηνία:

Οι αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler ψήφισαν τα ομορφότερα νησιά όλης της Ευρώπης για τον περασμένο χρόνο.

Και στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκαν ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τρία ελληνικά νησιά. Ειδικότερα, την πρώτη θέση κατέκτησε η κοσμοπολίτικη Μύκονος, ενώ ακολούθησαν η Κρήτη και η Πάρος στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Το περιοδικό ζήτησε από τους αναγνώστες να αξιολογήσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες από όλη την Ευρώπη και να μοιραστούν τις απόψεις τους.

Οι αναγνώστες αξιολόγησαν τα νησιά ανάλογα με τις δραστηριότητές, τα αξιοθέατα, την φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό, τη φιλικότητα των κατοίκων και και το συνολικό value.

Αναλυτικά η λίστα με τα πέντε ομορφότερα νησιά: 

Μύκονος

Κρήτη

Πάρος

Ίσκια, Ιταλία

Ίμπιζα

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ