15.4 C
Chania
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026

Νέα καταγγελία ηθοποιού για σκηνοθέτη: «Πλήρωνε τα έξοδα των εκτρώσεων σε 15χρονα»

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για περιστατικά σωματικής και ψυχολογικής βίας στο χώρο του θεάτρου, ενώ σοκάρουν οι μαρτυρίες περί σεξουαλική για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών αγοριών και κοριτσιών. 

Μια τέτοια καταγγελία με γνωστό σκηνοθέτη που είχε «αδυναμία» σε ανήλικα κορίτσια και πλήρωνε μάλιστα τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ήρθε στο φως. 

Βλέποντας μια άλλη καταγγελία για τον ίδιο άνθρωπο, η ηθοποιός Ανδρονίκη Αβδελιώτη επανήλθε με νέα ανάρτηση στα social media:

«Τόσα χρόνια μετα απο την ανηθικη προταση που μου ειχες κανει, αφου πρωτα φροντισες να ξεφτυλισεις και να εκθεσεις την οικογενεια σου και τις συνεργατιδες σου για να με πεισεις, μαθαινω τα παρακατω χαλια σου.

Τρισάθλιε.

Εγω εφυγα τρέχοντας τοτε και εγραψα στα παλια μου τα παπουτσια την ηλιθια παρασταση και τους ρολους που μου εταζες γελοιε, ατάλαντε κακομοιρη.

Μέσα στα χρονια ακουγα καποια απο τα αίσχη σου. Αλλα οτι απλωνες τα ξερά σου σε ανηλικα κοριτσια αυτο δεν το φανταζομουν. Εισαι και πατερας».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν δύο Χανιώτες για παράνομο οπλισμό και υπόθαλψη μετά από άσκοπους πυροβολισμούς σε κοινωνική εκδήλωση

Συνελήφθησαν δύο Χανιώτες 73 και 37 ετών για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία. Κατασχέθηκαν πιστόλι, 133 κάλυκες και 100 φυσίγγια.

Ρέθυμνο: Η Παιδική Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26 ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους

Η Παιδική Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2026 ξεκίνησε τις εκδηλώσεις κορύφωσης στο Ρέθυμνο. Εκατοντάδες παιδιά παρέλασαν με γονείς στη Λεωφόρο Κουντουριώτη, ενώ Ρωρώ και Μάγος Τετέλο ξεσήκωσαν το κοινό.

Μαγική νύχτα στο Ρέθυμνο: Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν την πόλη στην Νυχτερινή Παρέλαση

Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεσήκωσαν το Ρέθυμνο στη Νυχτερινή Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού '26. Γρηγόρης Σαμόλης, λαμπερά άρματα και μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα στην Παλιά Πόλη.