Από σήμερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, το κολυμβητήριο Χανίων απέκτησε μια νέα ισοθερμική κουβέρτα που θα καλύπτει την πενηντάρα πισίνα. Αυτή η σημαντική εξέλιξη αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και λειτουργικά.
Όπως ανακοίνωσε ο Λευτέρης Μπουζάκης, μέλος της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων, η νέα κουβέρτα θα συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των απωλειών θερμότητας του νερού της πισίνας, ιδιαίτερα κατά τις ώρες που δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις. Αυτό σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας της εγκατάστασης.
Βελτιωμένες συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές
Επιπλέον, η νέα κουβέρτα θα συμβάλλει στη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού σε σταθερά επίπεδα, δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές.
Ο κ. Μπουζάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας πως πρόκειται για «μια σημαντική μέρα για το ΕΑΚ Χανίων και για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (Ν.Ο.Χ.) γιατί θα μειώσουμε αρκετά τις απώλειες που είχαμε τη νύχτα στην θερμοκρασία της πισίνας και έτσι τα παιδιά μας θα μπορούν να προπονούνται χωρίς προβλήματα !!».
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



