18.2 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Νέο σχολικό συγκρότημα και βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης στο Κολυμπάρι υποσχέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Ημερομηνία:

Την βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης στην περιοχή του Κολυμπαρίου του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, ζήτησαν χθες από τον Περιφερειάρχη Κρήτης τα μέλη της επιτροπής που έχει συσταθεί για το θέμα. Σε συνάντηση που έγινε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη  Κρήτης Νίκου Καλογερή και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολου Κλινάκη ενημερώθηκε αναλυτικά για τις υπάρχουσες προβληματικές υποδομές εκπαίδευσης. Η επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους του δήμου, της τοπικής Εκκλησίας, και φορείς της εκπαίδευσης του Κολυμπαρίου,  ζήτησε την συμβολή του Περιφερειάρχη προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα αρνητική κατάσταση. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με τον δήμο, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τις σχετικές μελέτες που απαιτούνται για την κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος, όπως επίσης τις μελέτες για την βελτίωση των σημερινών υποδομών εκπαίδευσης  της περιοχής.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιάλτης το δημογραφικό: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2024 – Νέα μείωση του πληθυσμού της χώρας

Σε εφιάλτη διαρκείας για τη χώρα μετατρέπεται σιγά-σιγά το δημογραφικό,...