17.1 C
Chania
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026

Νίκος Ανδρουλάκης: Να πάρει η Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει

Ημερομηνία:

Με μαντινάδες και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν, το πρωί του Σαββάτου, οι κάτοικοι του Περάματος Μυλοποτάμου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ– ΚΙΝΑΛ.

«Αγωνιζόμαστε απο τη μια άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη για να πάρει το νησί μας, το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει. Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής. Για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη απο τις πλάτες της μεσαίας τάξης», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Εκείνος ενδιαφέρεται για να μη φορολογηθούν τα κέρδη των ολιγαρχών. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλά πια για την υπερφορολόγηση των Τραπεζών».

«Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, ήρθε για να μείνει, για να υπερασπιστεί μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Μια Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη. Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτή τη νέα εποχή», τόνισε και δήλωσε σίγουρος οτι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χάρη Στρατιδάκη «Τω καιρώ εκείνω σε μια επαρχιακή πόλη της δεκαετίας του 1960»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Χάρη Στρατιδάκη «Τω καιρώ εκείνω σε μια επαρχιακή πόλη της δεκαετίας του 1960» από τις εκδόσεις ΠΕΚ. Παρουσίαση στο Ρέθυμνο στις 4 Μαΐου.

Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια για γονείς βρεφών από το Δήμο Χανίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Δωρεάν σεμινάρια Triple P για γονείς βρεφών από Δήμο Χανίων και Πανεπιστήμιο Κρήτης. Οκτώ εβδομαδιαίες συνεδρίες για ενδυνάμωση γονέων. Δηλώσεις συμμετοχής στο 28210-54650.

ΚΚΕ Χανίων: Δύο πολιτικές συγκεντρώσεις σε Αποκόρωνα και Παλαιά Ρούματα

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει δύο συγκεντρώσεις σε Εμπρόσνερο και Παλαιά Ρούματα στις 18 και 25 Απριλίου 2026, με ομιλητές Σάββα Βασιλειάδη και Δημήτρη Ανθούση.