12.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Νίκος Πλακιάς: «Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τα Τέμπη – Αν όχι, πάλι στους δρόμους»

Ημερομηνία:

Με νέα ανάρτηση στα social media ο Νίκος Πλακιάς, αναφέρει πως από την Τρίτη 4 Μαρτίου ανοίγει καινούργιος κύκλος στο δικαστικό κομμάτι για τα Τέμπη.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, επισημαίνει ότι αν δεν έρθουν οι δικαστικές εξελίξεις, τότε… «πάλι στους δρόμους».

Παράλληλα απευθύνεται στους κκ. Φαλάρα και Χαρακόπουλο, να έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά καθώς «θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα».

Επίσης, ο Νίκος Πλακιάς εξηγεί πως οι δικαστικές εξελίξεις θα προκύψουν έπειτα τις χιλιάδες πολιτών που έδωσαν ηχηρό «παρών» στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 28 Φεβρουαρίου, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς».

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Από αύριο ανοίγει ένας κύκλος καινούργιος στο δικαστικό κομμάτι. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς.

Είμαι σίγουρος πλέον μετά την πίεση που ασκήσατε εσείς μαζί με εμάς ότι θα δούμε αποτελέσματα. Αν όχι !!! Πάλι στους δρόμους.

Θα ήθελα εδώ !!! Και ενόψει κρίσιμων ανακρίσεων στο δικαστικό Λάρισας. Να ζητήσω από τους Αρχηγούς Πυροσβεστικής τον κύριο Φαλάρα και αστυνομίας τον κύριο Χαρακόπουλο να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά ανοικτά.

Θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα σε εσάς. Είναι κρίμα πέρα από τις ευθύνες που σας αναλογούν να σας φορτώσουν και με τις δικές τους. Ανοίξτε τα στόματα σας και τιμήστε τις στολές σας.

Και αν σας υποσχέθηκαν ότι δεν θα σας αγγίξουμε και θα σας προστατέψουν σας λένε ψέματα. Μετά τις 28 καταλαβαίνετε πλέον ότι αυτό είναι αδύνατο. Θα είμαι εκεί θα παρακολουθώ και θα δω τις κινήσεις όλων. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...