14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Νίκος Χουντήςγια τις διαπραγματεύσεις στο Παρίσι: «Στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί και η Τρόικα»

Ημερομηνία:

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Καβάλα» (κ. Τζινόπουλος) τόνισε, μεταξύ άλλων, για την επικείμενη συνάντηση της κυβέρνησης με την Τρόικα στο Παρίσι:

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου επιχειρεί να εμφανίσει την προπαρασκευαστική συνάντηση του Παρισιού  ως την μεγάλη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, παραμυθιάζοντας τον ελληνικό λαό με διεκδικήσεις και κόκκινες γραμμές.

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι με αυτή τη κυβέρνησηστο τέλος κερδίζουν οι γερμανοί και η τρόικα, επιβάλλοντας συμμόρφωση στις μνημονιακές δεσμεύσεις για την οικονομία, για τις εργασιακές σχέσεις και για τα κοινωνικά προβλήματα. Δεσμεύσεις καταστροφικές για τον λαό και την χώρα.»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ