14.8 C
Chania
Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026

“Νικήσαμε!”: Αθώωση του ΣΕΠΕ Χανίων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Χανίων:

Νικήσαμε!

Προχωράμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία!

Συνάδελφοι

Χθες (1/6/2024) δημοσιεύτηκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων, για την αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέσων εναντίον του ΣΕΠΕ Χανίων που είχε υποβάλει η Σχολική Σύμβουλος της  3ης Περιφέρειας Χανίων.

Η ΑΘΩΩΣΗ υπήρξε πανηγυρική, αφού η αίτηση απορρίφθηκε «…ως αβάσιμη στην ουσία της» μιας και τίποτα από όσα καταμαρτυρήθηκαν δε συνιστούσαν συκοφαντική δυσφήμιση ούτε έπλητταν με κάποιο τρόπο την προσωπικότητα της προαναφερόμενης  Σχ. Συμβούλου, αντίθετα συνιστούσαν διατυπώσεις εναντίωσης στις αποφάσεις του Υπουργείου  σχετικά με την αξιολόγηση, στο πλαίσιο συνδικαλιστικής δράσης, σύμφωνα και με την απόφαση.

Συνάδελφοι, προχωράμε με πείσμα και αισιοδοξία, ύστερα και από την απόφαση της 93ης συνέλευσης της ΔΟΕ που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και μιλά για Απεργία- Αποχή από την ατομική αξιολόγηση και ενιαία κείμενα από την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας. Έχουμε τα όπλα, έχουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε βάζοντας μπροστά τις διεκδικήσεις μας για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Return hubs και εθελούσιες επιστροφές στο επίκεντρο του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ

Ο Θάνος Πλεύρης συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ με τη Σέβη Βολουδάκη. Στο επίκεντρο τα return hubs, οι εθελούσιες επιστροφές και η συνεργασία με Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Δανία.

Καταγγελίες για ρίψη εργοταξιακών αποβλήτων με τσιμεντολάσπη στην Παχιά Άμμο και υποβάθμιση προστατευόμενης ακτής λίγο πριν την ωοτοκία της Caretta caretta

Καταγγελίες για ρίψη τσιμεντολάσπης στην Παχιά Άμμο Χανίων από εργοτάξιο αντλιοστασίου. Μήνυση κατά ΔΕΥΑΧ λίγο πριν την ωοτοκία της Caretta caretta.

Πολεμική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 31 Χανιωτών

Η ραγδαία επιδείνωση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή...

Τα αραβικά κράτη «ξεμένουν» επικίνδυνα από αναχαιτιστικούς πυραύλους

Τα αραβικά κράτη στον Περσικό Κόλπο έχουν επικίνδυνα χαμηλά...