21 C
Chania
Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026

Ντόρα Μπακογιάννη για γάμο ομοφύλων: Περήφανη για το νομοσχέδιο, επιτέθηκε στο ΚΚΕ – «Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό το βήμα»

Ημερομηνία:

Περήφανη για το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση για την ισότητα στον πολιτικό γάμο δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αναγνωρίζοντας τις “δυσκολίες” που έχουν βουλευτές της ΝΔ αλλά και από άλλα κόμματα να το στηρίξουν.

“Είμαστε κεντροδεξιό κόμμα και κάποιοι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό το βήμα”, είπε και επιτέθηκε στο ΚΚΕ για τη στάση που τηρεί. Η Ντόρα Μπακογιάννη καρφώνοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε ότι είναι προς τιμή του πρωθυπουργού η μη επιβολή κομματικής πειθαρχίας.

“Αν είχαμε κομματική πειθαρχία οι βουλευτές θα κρύβονταν πίσω από αυτή”, είπε και δήλωσε ότι δεν θα της κάνει εντύπωση αν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψηφίσουν.

“Η ποιότητα της δημοκρατίας κρίνεται από την υπεράσπιση των μειονοτήτων και από το εάν είσαι εδώ να διορθώσεις την αδικία, έστω και για έναν”, ανέφερε και σημείωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία αποδέχεται αυτή τη νέα πραγματικότητα.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρούριο Ιτζεδίν: Συναγερμός για την ιστορική κληρονομιά μετά την κατάρρευση τμήματος των τειχών

Η πρόσφατη υποχώρηση ενός μεγάλου τμήματος του δυτικού εξωτερικού...

Χάρης Μαμουλάκης: «Καμία ανοχή στον φασισμό, καμία υποχώρηση απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών»

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης: «Καμία ανοχή στον φασισμό». Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης της δημοκρατίας.

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ από ταράτσες. Αφαίρεσε θερμοσίφωνες αξίας 600€, τα πούλησε σε ανακύκλωση. Βρέθηκαν φυσίγγια στην οικία του.

ΕΛΜΕ Χανίων: Καταγγέλλει κλήτευση μαθητών σε απολογία για κινητοποιήσεις

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την κλήτευση τριών μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε απολογία για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Προκηρύσσει στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας.