13.8 C
Chania
Friday, January 16, 2026

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο για 200 ευρώ

Ημερομηνία:

Ακόμη μία ανθρώπινη ζωή χάθηκε από την όλο και συχνότερη χρήση βίας σε περιστατικά ληστείας. Οι αδίστακτοι εγκληματίες ξυλοκόπησαν έναν άνδρα 99 ετών στην Καλλιθέα για να τους πει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Βιαιοπράγησαν τόσο άγρια, που ο υπερήλικας μεταφέρθηκε στο Τζάννειο Νοσοκομείο, χωρίς όμως να τα καταφέρει και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η λεία των κακοποιών δεν ξεπέρασε τα 200 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τον υπερήλικα σε μια καρέκλα, του φώναζαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα, ενώ παράλληλα έψαχναν όλο το σπίτι.

Τραγική φιγούρα ήταν και η σύζυγος του υπερήλικα, η οποία εκλιπαρούσε τους κακοποιούς να τους λυπηθούν, λέγοντας τους ότι δεν είχαν άλλα χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο τα 200 ευρώ, που είχαν ήδη πάρει στα χέρια τους οι ληστές.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να κατορθώσουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών από τις περιγραφή που θα τους δώσει η ηλικιωμένη γυναίκα του θύματος, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάνης Βαρουφάκης: Κι όμως, αστυνομία στο σπίτι του – Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις για το ecstasy

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση ενώπιον της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έλαβε ο Γιάνης...

Πόρισμα για το blackout: Από τύχη δεν έχουμε Τέμπη στον αέρα

Για τους γνωρίζοντες, το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR...