18.2 C
Chania
Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2026

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης καλεί τον Στουρνάρα να παραιτηθεί επειδή αύριο “τελειώνουν” τα μνημόνια

Ημερομηνία:

Με όρους θητείας στο στρατό, ο Παύλος Πολάκης σε σημερινό του ποστ λέει ότι για την έξοδο από τα μνημόνια έμεινε “μία και σήμερα” και καλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να παραιτηθεί με αφορμή και τη χθεσινή συνέντευξή του στην “Καθημερινή” όπου προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μας εγκαταλείψουν οι αγορές αν υπαναχωρήσουμε από τα συμφωνηθέντα.

Γράφει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας:

«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!!

Μια και σημερα όσο και αν στενοχωριέσαι…

Δεν χρειαζόμαστε ούτε τις προβλέψεις σου, ούτε τις συμβουλές σου

Η μοναδική σου προσφορά σε αυτή τη χώρα πλέον, είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ…

Ανήκεις στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα, στο σύστημα που την έβαλε στα μνημόνια και κατακρεούργησε μισθούς και δικαιώματα, ενώ η ελίτ και Συ μαζί πλούτιζε….

Αρκετά υπονομευσες, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ…»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο σφυρί 2.192 ακίνητα στην Κρήτη – Η Μάχη των Χανιωτών με τα funds

Του Γιάννη Αγγελάκη “Όταν ο άλλος έχει ένα σπίτι από...

Σύλληψη 27χρονου στην Ιεράπετρα για κατοχή κάνναβης

Σύλληψη 27χρονου στην Ιεράπετρα για κατοχή 21,2 γραμμαρίων κάνναβης από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου το βράδυ της 7ης Απριλίου 2026.

Μαμουλάκης: Κατάργηση Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών e-ΕΦΚΑ πλήττει συνταξιούχους και εργαζόμενους

Ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε αναφορά για την κατάργηση των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών e-ΕΦΚΑ. Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων μιλά για πλήγμα σε συνταγματικά δικαιώματα 34.560 ενστάσεων ετησίως.