13.8 C
Chania
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: Ο “καυγάς” των συμμαθητών πήρε περίεργη τροπή

Ημερομηνία:

Η υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τόσο τις αστυνομικές αρχές, όσο και την εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν με τη φραστική επίθεση ενός 15χρονου σε μεσήλικα συμμαθητή του.

Ο 15χρονος κλήθηκε από την Διεύθυνση του σχολείου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του και τότε το παιδί φέρεται να είπε “Ψάξτε καλύτερα τι συμβαίνει με αυτόν και ρωτήστε έναν άλλον συμμαθητή μας”.

Η διερεύνηση της υπόθεσης πήρε άλλη τροπή όταν ζητήθηκαν διευκρινίσεις από τον δεύτερο μαθητή αλλά και άλλους.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος μεσήλικας μαθητής είχε καλέσει στην γκαρσονιέρα του τον ανήλικο. Φέρεται να του έδωσε 20 ευρώ για να τον παρενοχλήσει αλλά ο 15χρονος κλαίγοντας είπε ότι δεν τα πήρε και δεν του έκανε κάτι.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατέφυγαν στην αρμόδια εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο μεσήλικας μαθητής αποβλήθηκε ενώ διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Ηρακλείου, όπως επίσης και η δικογραφία για την υπόθεση της παρενόχλησης ενός 5χρονου κοριτσιού από φίλο της οικογένειας!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιμελητήριο Χανίων: Πρόγραμμα δωρεάς εξοπλισμού 9.300€ για μικρές μεταποιητικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών Επιχειρήσεων της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Δωρεάν εξοπλισμός 9.300€ και mentoring για μεταποιητικές επιχειρήσεις. Αιτήσεις έως 31/3/2026.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Χανιά με οπλοστάσιο και παραβάσεις για ζώα

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Χανιά με πέντε όπλα, πυρομαχικά και παραβάσεις για ζώα. Επιχείρηση του ΑΤ Πλατανιά με ΤΑΕ Χανίων σε ποιμνιοστάσιο στο Δήμο Πλατανιά.

ΗΠΑ «πατήρ πάντων μεν εστί, πάντων δε βασιλεύς»

Του Κωστή Πετράκη * Πολλοί γνωρίζουν την περίφημη ρήση, του...

Ρεθυμνιώτης δήλωνε άστεγος – Η έρευνα, όμως, εντόπισε ροές εκατομμυρίων ευρώ

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Με δύο ακόμα προφυλακίσεις ολοκληρώθηκε ο τρίτος...