15.8 C
Chania
Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Κάντανο για την 75η επέτειος του Ολοκαυτώματος

Ημερομηνία:

Όπως είχε αναφέρει η εφημερίδα “Αγώνας της Κρήτης” ήδη από τις 16 Μαϊου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 75η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κανδάνου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Σε σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αντιπεριφέρεια Χανίων αναφέρεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουνίου στην Κάνδανο.

Όπως αναφέρεται στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί αρχιερατική δοξολογία των Ιερό Ναό Αναλήψεως, μετά θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία της Κανδάνου, προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στις 11.30 στο πρώην Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί ομιλία του καθηγητή σύγχρονης πολιτικής και κοινωνική ιστορίας του ΑΠΘ Γιώργο Μαργαρίτη, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με απόδοση ριζίτικου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Καντανία”.

149c0870-c1dc-403f-b2ee-13f00b0445ff

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ισραηλινή πρεσβεία προειδοποιεί: Η εμβέλεια των πυραύλων του Ιράν μπορούν να κτυπήσουν όλη την Ελλάδα

Την εμβέλεια των βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν παρουσιάζει σε ανάρτησή της,...

Διάκριση για τον Δήμο Καντάνου–Σελίνου στα Greek Green Awards 2026

Ο Δήμος Καντάνου–Σελίνου διακρίθηκε στα Greek Green Awards 2026 για το έργο μετατροπής του πρώην ΧΥΤΑ Πελεκάνου σε φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 470 kW.

Πανελλαδικές στάσεις εργασίας από τη Δ.Ο.Ε. για τις υποχρεωτικές υπερωρίες στα σχολεία

Η Δ.Ο.Ε. κηρύσσει πανελλαδικές στάσεις εργασίας από 2/3 έως 31/3/2026 για τις υποχρεωτικές υπερωρίες. Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για τα κενά στα σχολεία.