24.8 C
Chania
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026

Ο Σήφης «πουλάει» καλά…

Ημερομηνία:

Τελικά επιβεβαιώνεται ότι είμαστε ο λαός των θεαμάτων! Η περίπτωση του «Σήφη», του κρητικού κροκόδειλου το επιβεβαιώνει. Κόσμος πολύς. Αλλά και πολλά τηλεοπτικά συνεργεία. Όπως κάθε μέρα. Να καταγραφούν όλες οι κινήσεις του Σήφη.

Αυτή την ώρα η Ελλάδα γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για την επιχείρηση. Μόνο ο «Σήφης» δεν γνωρίζει τι θα του συμβεί. Ούτε καταλαβαίνει από αυτά.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει για τον κρητικό κροκόδειλο. Ποιος μπορεί να αγνοήσει το θέμα; Γι αυτό και όλοι γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Αλλά μάλλον δεν γνωρίζουμε ότι χθες βράδυ ξεπουλήθηκε οριστικά η «μικρή ΔΕΗ» και σήμερα κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν να γίνουν ομαδικές απολύσεις από Σεπτέμβριο και να αρχίσει ο αντισυνδικαλισμός που εμποδίζει τις απεργίες…

http://www.candianews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα για το καλοκαιρινό πρόγραμμα ολοήμερης απασχόλησης παιδιών από τον Δήμο Χανίων

Ανοίγει 8/6 η πλατφόρμα για το καλοκαιρινό πρόγραμμα ολοήμερης απασχόλησης παιδιών 6-12 ετών από τον Δήμο Χανίων. Αιτήσεις έως 15/6, τέσσερις περίοδοι, μοριοδότηση.

Μαμουλάκης: Πουλάμε δωρεάν ρεύμα και το αγοράζουμε πίσω έως και 2.000% ακριβότερα

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει την ακριβή κυβερνητική αστοχία στην ενέργεια: Η Ελλάδα εξάγει φθηνό ρεύμα στη Βουλγαρία και το αγοράζει πίσω με καπέλο έως 2.000%.

Αλλάζουν όλα στα σχολεία: Τέλος το ζαμπόν, οι σοκολάτες και τα κρουασάν – Τι θα βρίσκουν τα παιδιά στο κυλικείο από το Σεπτέμβριο

Μπαίνει οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στα σχολικά κυλικεία και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, καθώς...