12.1 C
Chania
Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 2026

Οι Coretheband και οι FreakTones τραγουδούν για τον “Ορίζοντα”

Ημερομηνία:

Δυο μουσικά σχήματα της πόλης μας ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Οι Coretheband και οι FreakTones διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, με αποκλειστικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για συλλόγους της πόλης που αφορούν παιδια.

Οι Coretheband ειναι ενα δυναμικό σχήμα με δική του δισκογραφία και σημαντικές εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας όπως το Matala Beach Festival και το Rockwave Festival.

Οι FreakTones, με τις ευφάνταστες διασκευές από δίαφορα μουσικά είδη και εποχές, θα αναλάβουν να μετατρέψουν τη βραδιά σε ενα μεγάλο πάρτυ με ατελείωτο χορό και κέφι

Στην είσοδο θα υπάρχει κουτί για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου “Ορίζοντα”.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων|ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Είσοδος ελεύθερη, με προαιρετική εισφορά.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΜΕ Χανίων: Κάλεσμα σε αντιπολεμικές κινητοποιήσεις με αφορμή την επίθεση στο Ιράν

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταδικάζει την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και καλεί σε αντιπολεμικές κινητοποιήσεις στις 27 και 28 Μαρτίου στα Χανιά και τη Σούδα.

Σύλληψη ανηλίκου και 50χρονης για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Σύλληψη ανήλικου και 50χρονης στο Ρέθυμνο για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, 17,7 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Ακυρώθηκε η μαθητική-στρατιωτική παρέλαση στο Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο λόγω κακοκαιρίας

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε την ακύρωση της μαθητικής-στρατιωτικής παρέλασης στο Ηράκλειο για την 25η Μαρτίου λόγω κακοκαιρίας. Η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν κανονικά.