15.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Οι υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά δεν έρχονται να μαζέψουν τα σκουπίδια της επιχείρησης του υποψήφιου Δήμαρχου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Είναι να γελάς και να κλαις με αυτά που μερικές φορές ανακαλύπτεις.

Ένας μικρός Κουρουπητός έχει δημιουργηθεί κοντά στην παραλία των Καμισιανών. Στον σωρό των σκουπιδιών υπάρχουν μοκέτες, πανιά μέχρι και στρώματα κρεβατιών, όμως ο Δήμος Πλατανιά και οι υπηρεσίες του δεν κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την εικόνα.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν οι κάτοικοι κατηγορούν τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη γιατί εδώ και πολλές μέρες τα σκουπίδια δεν έχουν συλλεχθεί.

Βεβαίως, αν η μία πλευρά της ιστορίας είναι η μη ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά, η άλλη πλευρά είναι ποιανού είναι τα σκουπίδια.

Όπως πληροφορηθήκαμε, τα σκουπίδια έχει ρίξει σε αυτό το σημείο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της περιοχής.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης; Μα ο διεκδικητής της θέσης του Δήμαρχου Πλατανιά κ. Μανώλης Ντουντουλάκης!

Με άλλα λόγια, από τα σκουπίδια …δε σωζόμαστε, όποιος και να βγει Δήμαρχος!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ