Έληξε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Χανίων.
Εμπρόθεσμη αίτηση υποψηφιότητας κατέθεσαν οι : Αναγνωστόπουλος Δημήτριος, Δούβρης Δημήτριος, Μανιουδάκης Αθανάσιος, Μυριδάκης Δημήτριος, Νικολακάκης Δημήτριος, Νικολουδάκης Γεώργιος, Ξανθουδάκης Δημήτριος, Σταματάκης Γεώργιος, Σφακιανάκης Ιωάννης και Φαντάκης Γεώργιος.
Όπως είναι γνωστό οι εκλογές θα γίνουν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Χανίων (ΛΑΦΧ), την Κυριακή 11 Μαρτίου, από ώρα 10.00 έως 14.00.
Εκτός από τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου, μπορεί να ψηφίσει και οποιοσδήποτε άλλος Έφεδρος Αξιωματικός που κατοικεί στο νομό Χανίων, αρκεί να εγγραφεί μέλος, έστω και την ημέρα των εκλογών. Απαραίτητο δικαιολογητικό εγγραφής είναι το Απολυτήριο από τις Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομική Ταυτότητα.



