18.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Ουσιαστική “Νέα Αρχή” ζητά η ΟΕΒΕΝΗ-Επιστολή προς τον Υπ. Εργασίας για τη ρύθμιση οφειλών προς τον ΟΑΕΕ

Ημερομηνία:

Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας σχετικά με τη νέα ρύθμιση οφειλών προς τον ΟΑΕΕ απέστειλε η ΟΕΒΕΝΗ. Η Ομοσπονδία ζητά ρύθμιση και για τις εισφορές του 2013 προς τον οργανισμό καθώς επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι είναι αδύνατο να ανταποκριθούν στην οριστική τους εξόφληση, προκειμένου να ενταχθούν στη “Νέα Αρχή”.Στην επιστολή αναλυτικά αναφέρεται:

“Κύριε Υπουργέ,

Έχοντας λάβει γνώση των όσων προβλέπει η νέα ρύθμιση οφειλών προς τον ΟΑΕΕ «Νέα Αρχή», παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο η ρύθμιση αυτή, («Νέα Αρχή»), να δικαιολογήσει πλήρως τον τίτλο τον οποίο φέρει και να είναι πράγματι μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τους συναδέλφους επαγγελματοβιοτέχνες και έμπορους.

Ως εκ τούτου, ζητούμε να μην απαιτείται η οριστική εξόφληση όλων των εισφορών του 2013 προκειμένου να ενταχθούν σε αυτήν οι συνάδελφοι, αλλά να δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης τους μαζί και συνολικά με τις, τυχόν, παλαιότερες οφειλόμενες εισφορές προς τον οργανισμό.

Αυτό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη πρόταση μας για πλήρη απελευθέρωση των κλιμάκων ασφάλισης θα δώσει, πιστεύουμε, τη δυνατότητα σε πολλούς από τους συναδέλφους οι οποίοι έχουν ήδη διακόψει ή πρόκειται, εκ των πραγμάτων, να διακόψουν την καταβολή εισφορών, να ανταπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση της ρύθμισης και στην καταβολή τρεχουσών εισφορών. “

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μεσόγειος άλλαξε: Πάνω από 1000 ξενικά είδη απειλούν το οικοσύστημα

Η Μεσόγειος θάλασσα, έχει αλλάξει πρόσωπο μέσα σε μόλις μία γενιά....

Σπιτικές προτάσεις

Οματιές χοιρινές Παλαιότερα και στην Μικρά Ασία και εδώ, τα...