12.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Π. Πολάκης για δηλώσεις Πέτσα για τον ΣΥΡΙΖΑ ως “δούρειο ίππο του Ερντογάν”: “Η Αριστερά δεν είχε ενδοτικούς και συνεργάτες του κατακτητή, η παράταξή σου είχε!”

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και συνεπακόλουθα στην κυβέρνηση Μητσοτάκης για τις δηλώσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δούρειος ίππος του Ερντογάν.

Ο κ. Πολάκης γράφει:

ΑΚΟΥ ΠΕΤΣΑ (δηλαδή Μητσοτακη) :

Αν οι δηλώσεις σου είναι υλοποίηση του δόγματος Βορίδη «να πάρουμε όλα τα μέτρα για να μην ξαναέρθει η αριστερά στην κυβέρνηση»….

1)ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

2) Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ,Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ!

3) ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΜΟΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ»ΚΑΙ ΘΑΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ .

4)ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ,ΒΑΛΤΕ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ!

5) ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ Η «ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ» ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΣΩ «ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»

6) ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Σπέτσας είχε δηλώσει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι αυτής της απειλής το μόνο που κάνει είναι να επιτίθεται στην κυβέρνηση, αναπαράγοντας συνεχώς, άκριτα, την τουρκική προπαγάνδα και υιοθετώντας τα fake news που κατασκευάζει, λειτουργώντας ως «Δούρειος Ίππος» του Ερντογάν».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Ελπίδες για τον 33χρονο γιατρό – Μαρτυρία ότι εθεάθη κοντά στο Ρέθυμνο

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό από την Κρήτη,...

Μερτς: Οι ΗΠΑ αντί να τηρούν το διεθνές δίκαιο, ασκούν πολιτική ισχύος και συμφέροντος

«Καθαρή πολιτική ισχύος» ασκούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο...

Το Ιράν κατηγορεί ΗΠΑ και Ισραήλ για βία «τύπου ISIS» στη δική του εκδοχή για τις διαδηλώσεις

Η κυβέρνηση του Ιράν συνέταξε έναν φάκελο 58 σελίδων, στον οποίο...

SYNKA: Ανοιχτά καταστήματα τις επόμενες δύο Κυριακές σε Αγίους Αποστόλους και Κουνουπιδιανά

Ειδικό ωράριο λειτουργίας ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στα...