15.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Π. Πολάκης για Καμπουράκη: “Εχει παρασαλωσει το κακοριζικο , τωρα που εχασε το μικροφωνο του Μεγκα να του δωσουν σημασια …η Φωφη κι ο Κυριακος…..”

Ημερομηνία:

Απάντησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων κ. Παύλος Πολάκης στο άρθρο του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, ο κ. Καμπουράκης γράφει όσα γράφει για να του δώσουν σημασία “η Φώφη κι ο Κυριάκος”.

Διαβάστε τι αναφέρει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας:

“Επηγε λεει και ο καμπουρακης στη κρητη και στα σφακια και εγραψε και αρθρο πως δε βρηκε ανθρωπο σε καφενεια να υποστηριζει το Συριζα!!!!!
Εχει παρασαλωσει το κακοριζικο , τωρα που εχασε το μικροφωνο του Μεγκα να του δωσουν σημασια …η Φωφη κι ο Κυριακος…..
Ελα μρε μερακλη με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις να δουμε το πολιτικο σου μποι …..

υγ τα παραπανω ισχυουν αν οντως πηγε στην Κρητη”

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών – Κοινός αγώνας εργατών για μία ζωή με δικαιώματα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, καλώντας...

Συνέντευξη Μαρίας Καρυστιανού: «Πάμε προς νέο κόμμα»

Στη συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙTV...

Ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις

Από σήμερα, Παρασκευή (19/12), ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου...

Χριστούγεννα με «λογαριασμό» Michelin: Έως και 20% ακριβότερο το φετινό γιορτινό τραπέζι

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα Χριστούγεννα και η ακρίβεια στα τρόφιμα εξελίσσεται στον...