18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Π. Πολάκης: Ψεύτικα τα αποτελέσματα που έδωσε ο Κασσελάκης για τις εκλογές συνέδρων στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υποψήφιος Πρόεδρος και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ανέφερε πως τα στοιχεία που παραθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με τις εκλογές συνέδρων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «στην Κρήτη, που ξέρω πρόσωπα και πράγματα, τα αποτελέσματα που έδωσε είναι «χιονισμένα», είναι ψεύτικα»,  σημειώνοντας επίσης ότι ο συσχετισμός των αντιπροσώπων στο συνέδριο είναι σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη και μάλιστα με διαφορά.

Επισήμανε ότι ο στόχος είναι «να δημιουργήσει μια εικόνα ότι έχουν την πλειοψηφία, την οποία προφανώς και δεν την έχει».

Επιπλέον, ο Παύλος Πολάκης μίλησε για υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που στα social media παρουσίαζαν τον ΣΥΡΙΖΑ «με εικόνες από το πουλί της Χούντας». Εκτιμώντας ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος της τοξικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου Κασσελάκη στην Κρήτη κέρδισε 148 σύνεδρους έναντι 142 σύνεδρους για την πλευρά των υπόλοιπων υποψήφιων.

Πιο αναλυτικά, το επιτελείο Κασσελάκη έδωσε τα εξής αποτελέσματα στους νομούς της Κρήτης:

Χανιά

Υπέρ Κασσελάκη 37 Υπόλοιποι υποψήφιοι 48

Ηράκλειο

Υπέρ Κασσελάκη 77 Υπόλοιποι υποψήφιοι 59

Ρέθυμνο

Υπέρ Κασσελάκη 22 Υπόλοιποι υποψήφιοι 26

Λασίθι

Υπέρ Κασσελάκη 12 Υπόλοιποι υποψήφιοι 9

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραβεία στο Hackathon Καινοτομίας της έκθεσης InnoDays 2025 για φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Δυναμική παρουσία του Πανεπιστημίου Κρήτης στην έκθεση InnoDays 2025:...

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στη Βαρσοβία

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνές...