8.8 C
Chania
Monday, January 19, 2026

Πίσω Σελίδες: Κακοκαιρία, Καπιταλισμός, Ειδήσεις

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τώρα που ο Στέφανος Μάνος διαμαρτύρεται για τις διακοπές ρεύματος, να θυμίσουμε γλυκά πως το δίκτυο διανομής οδεύει προς ιδιωτικοποίηση, πως η αγορά ενέργειας είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό ιδιωτική και πως η προθεσμία για υποβολή επενδυτικών προτάσεων για την εξαγορά του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, λήγει μεθαύριο Παρασκευή.

Γιατί προφανώς η λύση πάντα είναι οι ιδιώτες. Και αν τυχόν δεν τα καταφέρουν, εδώ είναι το κράτος του Χρυσοχοϊδη να κλείσει πιθανώς αύριο και το ρεύμα, όπως κλείνει σήμερα τους δρόμους.

Στις διακοπές ρεύματος και στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού η κακοκαιρία δίνει το άλλοθι που χρειαζόταν ο Καπιταλισμός για να γίνονται πάλι δουλίτσες. Και αν ακόμα δεν πειστήκατε, μην ανησυχείτε, οι ειδήσεις είναι εδώ για να σας πείσουν ότι αυτό που βλέπετε έξω δεν είναι φυσικό φαινόμενο αλλά ο… Αρμαγεδώνας

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι «άνθρωποι-ρομπότ» κερδίζουν τους επενδυτές

Η ρομποτική εισέρχεται δυναμικά στην κορυφή της παγκόσμιας καινοτομίας....

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές στα Χανιά μέχρι το Σάββατο

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Νομό Χανίων θα πραγματοποιήσει ο...