28.5 C
Chania
Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026

Παντελής Καψής: Στο επόμενο τρίμηνο βγαίνει στο αέρα η νέα δημόσια τηλεόραση

Ημερομηνία:

Να λυθούν οι παρεξηγήσεις επιζητά ως πρώτο βήμα ο υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια τηλεόραση, εκτιμώντας πως πρέπει να είναι ακριβείς οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες για να γίνουν τα πρώτα βήματα. Πρόσθεσε πως ήδη άρχισε η προεργασία για να φύγει το μαύρο από τις οθόνες.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε χωρίς λεπτομέρειες στη χθεσινή μαραθώνια σύσκεψη που είχε για την ΕΡΤ, αποκάλυψε πως η νέα δημόσια τηλεόραση θα εκπέμπει κανονικά μέσα στο προσεχές τρίμηνο. Πρόσθεσε πως θα γίνει όσο πιο γρήγορα συνάντηση με τους εργαζόμενους.

(φωτογραφία Εurokinissi)

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολάκης: «Θεσμικό πραξικόπημα» του Γεωργιάδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο – Διορίζει διοίκηση Παγώνη

Πολάκης καταγγέλλει «θεσμικό πραξικόπημα» Γεωργιάδη στον ΠΙΣ με τροπολογία που καταργεί το αυτοδιοίκητο. Διορίστηκε διοίκηση Παγώνη, ερωτήματα για Πατούλη.

Συγχαρητήρια Καλογερή στην Εθνική Πόλο για το χρυσό μετάλλιο – Ξεχωριστή αναφορά στον Χανιώτη Σκουμπάκη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής συνεχάρη την Εθνική Πόλο για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Ξεχωριστή αναφορά στον Χανιώτη Δημήτρη Σκουμπάκη.

Ιράν και Ουκρανία συγκρούονται πάνω από την Κασπία Θάλασσα

Η Κασπία Θάλασσα, η μεγαλύτερη κλειστή υδάτινη λεκάνη του...