13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

ΠΑΣΟΚ: Κοντά στην επιστροφή πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Ημερομηνία:

Δημοσιεύματα που θέλουν πρώην «ΠΑΣΟΚογενείς» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα κατά τα ίδια δημοσιεύματα ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει και την επιστροφή κάποιων παλιότερων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 49 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, την 3η του Σεπτέμβρη.

Οι πληροφορίες του topontiki.gr θέλουν κάτι τέτοιο να μην συμβαίνει, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της επετείου. Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ μάλιστα ξεκαθαρίζουν ότι η πόρτα είναι κλειστή για όσους έβριζαν και συκοφαντούσαν το Κίνημα.

Τα ίδια στελέχη σημειώνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν περιπτώσεις νυν «ΣΥΡΙΖΑίων» που να χτυπήσουν την πόρτα στο… παλιό τους κόμμα μετά τις εξελίξεις στις εσωκομματικές εκλογές της Κουμουνδούρου.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ