14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Περιοδεία του Πάνου Ρήγα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας στην Περιφέρεια Κρήτης από 26/11 έως 29/11.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 26/11 – Νομός Λασιθίου

19:30 – Ανοιχτή εκδήλωση στο Πολύκεντρο Σητείας

Παρασκευή 27/11 – Νομός Λασιθίου

11:00 – Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του Αγίου Νικολάου

Παρασκευή 27/11 – Νομός Ηρακλείου

18:30 – Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του Ηρακλείου

19:30 – Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μαζί Προχωράμε», στον πεζόδρομο μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σάββατο 28/11 – Νομός Ρεθύμνου

19:30 – Ανοιχτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

Κυριακή 29/11 – Νομός Χανίων

19:00 Ανοιχτή εκδήλωση στο εργατικό κέντρο με θέμα «η πορεία του κόμματος και οι σχέσεις κόμματος – κυβέρνησης».

– See more at: https://left.gr/news/periodeia-toy-panoy-riga-stin-perifereia-kritis#sthash.zf9NAGVi.dpuf

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκρηκτικό το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό

Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό με φόντο...

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη!

Παραγγελία στους εισαγγελείς της χώρας απέστειλε ο Εισαγγελέας του Αρείου...