16.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Περιορισμό του ρόλου της ΡΑΕ εξήγγειλε ο Λαφαζάνης

Ημερομηνία:

Νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα περιορίζεται ο ρόλος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) ώστε “να μην υποκαθιστά την κυβέρνηση σε βασικές πολιτικές επιλογές, όπως αυτές του καθορισμού των τιμολογίων”, προανήγγειλε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά από συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της ΡΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι η κυβέρνηση σέβεται το χαρακτήρα και την αυτονομία της ΡΑΕ και υπολογίζει πολύ στη συμβολή των εργαζομένων, ώστε η Αρχή να παίξει με προοδευτικό και θετικό τρόπο το ρυθμιστικό ρόλο της.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι έθεσαν στον υπουργό τα προβλήματα που τους απασχολούν με κορυφαίο αυτό του Νέου Κανονισμού Λειτουργίας που βρίσκεται υπό διαμόρφωση από τη Διοίκηση και ο κ. Λαφαζάνης υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε η σύνταξη του Νέου Κανονισμού Λειτουργίας να γίνει με τη συμβολή και εκπροσώπου των εργαζομένων.

megatv.com

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...