23.2 C
Chania
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026

Πισω Σελίδες: Από την προπαγάνδα με αγάπη

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

–  Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μου απαντά στο ερώτημα: «Εχει υπάρξει κάποια απειλή; Γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση για τη μεταφορά και φύλαξη των εμβολίων;».
Και η απάντηση επιβεβαιώνει πως όλο αυτό γίνεται κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους.  («Καμία απειλή – προληπτικά», λέει ο ίδιος…)

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά τον Μητσοτάκη και τους αρχηγούς των κομμάτων, εμβολιάζεται όλο το πρωθυπουργικό γραφείο. Μήπως είναι ευπαθής ομάδα;

Και μια και ο λόγος για τον στρατό, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς που θα φυλάνε το εμβόλιο μια κουβέντα για τους μπάτσους που πανηγυρίζουν στo facebook επειδή πήραν το πανό των διαδηλωτών στα Χανιά. – Αλέξη, αυτοί να πάρουν το επίδομα;

Στη μουσική διάσημα soundtracks από ταινίες καταιγιστικής δράσης ως προτάσεις για μουσική υπόκρουση στην επόμενη επιχείρηση μεταφοράς εμβολίων. Από τον James Bond μέχρι τον… Benny Hill.

www.pisoselides.gr

Aκούστε την εκπομπή στο MixCloud:
https://www.mixcloud.com/Marios_Dionellis/281220

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργασίες κλαδέματος σε πέντε σημεία του Δήμου Χανίων αύριο Τρίτη

Εργασίες κλαδέματος σε πέντε σημεία του Δήμου Χανίων την Τρίτη 23 Ιουνίου 2026. Παρεμποδίσεις κυκλοφορίας στη Μονή Γωνιάς, Χάου, Γεωργακάκηδες, Κλαδισό και Κόκκινο Μετόχι.

Παρέμβαση Δημάρχου Αποκορώνου για στάσεις λεωφορείου στον Άγιο Ραφαήλ

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά από το Υπουργείο Υποδομών την κατασκευή δύο στάσεων λεωφορείου στον Άγιο Ραφαήλ για την ασφάλεια χιλιάδων προσκυνητών.

Π.Ε.Σ.Ε.Κ. Χανίων: Έκκληση στο Δήμο για στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας

Η Π.Ε.Σ.Ε.Κ. Χανίων καταθέτει υπόμνημα στο Δήμο για την τραγική κατάσταση του νοσοκομείου, ζητώντας διπλασιασμό μισθών, προσλήψεις προσωπικού και στέγαση εργαζομένων.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: «Κτηματολόγιο και δασικοί χάρτες όχημα για τη συγκέντρωση γης σε λίγα χέρια»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης καταγγέλλει το Κτηματολόγιο και τους δασικούς χάρτες ως εργαλείο συγκέντρωσης γης στα χέρια του κεφαλαίου, στηρίζοντας τους αγώνες αγροτοκτηνοτρόφων και μικροϊδιοκτητών.