15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Πληρώσαμε το ρεύμα και θα έχουμε ρεύμα…

Ημερομηνία:

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα δώσουν σήμερα συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στο επαίσχυντο μέτρο της επιβολής του ειδικού τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ. Προαναγγέλλουμε ήδη δυναμική κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.  Διεκδικούμε τον σεβασμό της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και την απόδοση στη ΔΕΗ των χρημάτων που έχουν  καταβάλλει για τον λογαριασμό του ηλεκτρικού χιλιάδες πολίτες στο Ηράκλειο και όλη την Ελλάδα.

Θεωρούμε συμπαραστάτες μας τους ίδιους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που επίσης αγωνιούν για το μέλλον της επιχείρησης μετά τον επιχειρούμενο οικονομικό στραγγαλισμό τη, καθώς χαράτσια ύψους περίπου ενός δις ευρώ επιχειρείται να εισπραχθούν μέσω των πληρωμών των πολιτών για το ρεύμα.

Στη  συνέντευξη Τύπου, στις 12 σήμερα το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, θα παραβρεθεί και εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για να εξηγήσει τις συνταγματικές εκτροπές στις οποίες προχωρά το Υπουργείο Οικονομικών μετά και την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμφυλη βία και ποιητική μαρτυρία

της Ζωής Δικταίου Η ποιητική συλλογή «Αύριο, μια Ελένη» ως...