16.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Προσοχή: Μοιάζει, αλλά … δεν είναι ίδιο!

Ημερομηνία:

Μαϊμού δίευρα έχουν διοχετευτεί στην αγορά – Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, όπως ταξιτζήδες και περιπτεριούχοι

Τα κέρματα που βλέπετε στη φωτογραφία μοιάζουν σαν να βγήκαν … από το ίδιο “καλούπι”! Μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, θα σας αποδείξει ότι μπορεί να έχουν το ίδιο μέγεθος και χρώμα, αλλά όχι την ίδια αξία!

Κι αυτό γιατί το ένα είναι νόμισμα των δύο ευρώ, ενώ το άλλο, κέρμα πανομοιότυπο με προέλευση τη Ρωσία. Τέτοια νομίσματα – κλώνους, καθώς και άλλα από την Τουρκία φαίνεται πως επιτήδειοι έχουν διοχετεύσει στην αγορά, εξαπατώντας επαγγελματίες, που πάνω … στη βιασύνη, δεν αντιλαμβάνονται τις μικρές διαφορές!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι αυτοκινητιστές και περιπτεριούχοι, αλλά και άλλοι επαγγελματίες που κάνουν συχνές συναλλαγές με κέρματα, καθώς είναι πολύ εύκολο να μην αντιληφθούν το “μαϊμού” – ευρώ!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ