Ο Δήμος Χανίων στην προσπάθειά του να προσφέρει είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή κοινωνική κατάσταση, προσέφερε το «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας.
Στο σημείο βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη και Τάσος Αλόγλου, όπου μοίρασαν πάνω από 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου, μαζί με ένα κομμάτι βασιλόπιτας, όπως επιβάλλει το έθιμο.
Παράλληλα έγινε γνωστό, πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο Δήμος Χανίων ενίσχυσε και οικονομικά τον Σύλλογο Συσσιτίου Σπλάντζιας “Ο Αγ. Νικόλαος”, πράξη που θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια.
Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.