10.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Πρόσωπα-έκπληξη στα ψηφοδέλτια της “Κοινωνικής Συμφωνίας” στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ψηφοδέλτια σε ολους τους νομούς-Εκπλήξεις με πρώτο του πρώην δημάρχου Βιάννου -τα ονόματα σε όλη την Ελλάδα

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Κρήτη κατεβαίνει με ψηφοδέλτια σε όλους τους νομούς και με πρόσωπα έκπληξη όπως του Μαν.Αναστασάκη πρωην δημάρχου Βιάννου

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.

Σημαντική μερίδα των υποψηφίων ήταν μέχρι πρότινος στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά πολλοί ήταν είτε ανένταχτοι είτε προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους.

Τέλος η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ανακοινώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού που προβλέπει η νομοθεσία αφού φτάνει το 40,55 %.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΝΙΑ

Μαλαδάκη  Μαρία

Μαυριτσάκη  Φωτεινή

Πολιαναγνωστάκης  Μιχαήλ Βιοτέχνης

Σπανουδάκη  Ουρανία

ΡΕΘΥΜΝΟ

Μαλλίας Φίλιππος

Μαμουνάκης  Σταύρος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναστασάκης Μανώλης

Καρδουλάκης Κυριάκος

Λαμπράκης  Κώστας

ΛΑΣΗΘΙ

Γρινιεζάκης  Μιχάλης    Αγρότης

Πετάσης Κωσταντίνος

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα άδυτα της μανίας του looksmaxxing, της ακραίας τάσης αισθητικής των ανδρών στα social media

«Πιστεύω στη φροντίδα του εαυτού μου, σε μια ισορροπημένη...

«Μην αγγίζετε τη Γροιλανδία»: Ο Τραμπ έβγαλε τους Δανούς στους δρόμους

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, για...

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή»

Κάλεσμα στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες...