12.1 C
Chania
Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2026

Ρεκόρ συμμετοχών στον 10ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Χανίων | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Με εντυπωσιακή συμμετοχή που έφτασε τα 1.050 άτομα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο 10ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Χανίων. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος δρομείς όλων των ηλικιών, από 5 έως και άνω των 80 ετών. Η πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Χ., Ελένη Πολυχρονάκη, τόνισε πως ο στόχος της διοργάνωσης ήταν να μεταφέρει το μήνυμα ότι «ο καθένας μπορεί να τρέξει, αρκεί να το θελήσει».

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, κεντρικοί δρόμοι των Χανίων παρέμειναν κλειστοί, ενώ η Τροχαία Χανίων φρόντισε για την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας, αν και δεν έλειψε η ταλαιπωρία πολλών Χανιωτών πολιτών.

Αποτελέσματα

Αγώνας 5 χιλιομέτρων

Άνδρες

  1. Παντελής Νατσιός – 16:28
  2. Μίνως Κοκογιαννάκης (Α.Ο. ΚΥΔΩΝ) – 17:01
  3. Γιώργος Μαντίκας – 17:19

Γυναίκες

  1. Ευδοκία Κασλεβά (Γ.Σ. Βιτσέντζος Κορνάρος) – 18:24
  2. Αλκμήνη Μουντάκη – 20:50
  3. Ελεονώρα Σφακιανάκη (Γ.Σ. Αμαρουσίου) – 21:08

Αγώνας 10 χιλιομέτρων

Άνδρες

  1. Γιάννης Δαμανάκης – 33:52
  2. Αντώνης Κωστάκης – 34:40
  3. Γιώργος Κουτρούλης (1η Μ.Κ.Δ. – Γ.Ε.Σ. Ελεύθερος Βενιζέλος) – 36:06

Γυναίκες

  1. Αντρί Ευαγγέλου – 42:32
  2. Όλγα Νούσια – 42:37
  3. Ρούλα Περβολιανάκη – 42:49

Περισσότερα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εδώ.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

KKE: Καταγγελίες για ΝΑΤΟική έρευνα και περιορισμό συνδικαλιστικής δράσης στα πανεπιστήμια της Κρήτης

Η ΚΟΒ ΠΚ-ΕΛΜΕΠΑ καταγγέλλει τη σύνδεση της πανεπιστημιακής έρευνας με το ΝΑΤΟ και τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ Χανίων.

Πολάκης: «ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές, Τέμπη και απευθείας αναθέσεις τα τέσσερα παγόβουνα της διαπλοκής Μητσοτάκη»

Παύλος Πολάκης: ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές, Τέμπη και απευθείας αναθέσεις 20 δισ. τα «τέσσερα παγόβουνα» της διαπλοκής Μητσοτάκη. Ζητά παραίτηση κυβέρνησης και εκλογές.

Ακραίο επεισόδιο σκόνης από τη Σαχάρα «έπνιξε» την Κρήτη με συγκεντρώσεις έως 76 φορές πάνω από τα όρια

Ακραίο επεισόδιο σκόνης από τη Σαχάρα στις 1/4/26: Συγκεντρώσεις έως 3.826 μg/m³ στο Ηράκλειο, 76 φορές πάνω από τα όρια. Μετρήσεις από το Δίκτυο ΣΧΕΔΙΑ Κρήτης.

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η απόσυρση της διάταξης για την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης κατέθεσε ερώτηση για την απόσυρση της διάταξης κατάργησης των Σχολικών Επιτροπών, που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους Δήμους και τα σχολεία.