22.1 C
Chania
Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2026

Ρωσία: Εξετάζει απευθείας εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Η Ρωσία επιθυμεί να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας διευκολύνσεις με απευθείας εξαγωγές στην Ελλάδαυδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως δήλωσε ο ρώσος υπουργός Ενέργειας.

Όπως είπε ο Αλεξάντερ Νόβακ:

η Ρωσική Ομοσπονδία προτίθεται να υποστηρίξει την αποκατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας ,μέσω της διεύρυνσης της συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα. Για το σκοπό αυτό μελετούμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε απευθείας εξαγωγές ενεργειακής πρώτης ύλης προς την Ελλάδα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο κ. Νόβακ υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε επί αυτού και υπολογίζουμε να φθάσουμε σε συμφωνία εντός μερικών εβδομάδων».

newpost.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Θα αναρωτιέσαι τι πίνω»: Μετά την καμπάνια κατά των ναρκωτικών, τώρα σουρεάλ βίντεο της αστυνομίας

Η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να δημιουργεί «ευρηματικά» βίντεο για την ενημέρωση...

Χιόνισε στον Όλυμπο τέλη Ιουλίου – Φθινοπωρινό σκηνικό στη Θεσσαλονίκη

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στον Όλυμπο, όπου χιόνισε μέσα καλοκαιριού, με τις...

Ανώγεια: Διεθνές ερευνητικό εργαστήριο για τον υλικό πολιτισμό της Κρήτης και την κυκλική οικονομία

Στον Δήμο Ανωγείων εξελίσσεται μια πρωτοπόρος πρωτοβουλία που συνδέει...