20.5 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Σε κωματώδη κατάσταση δίχρονο αγοράκι στην Κόρινθο από άγριο ξυλοδαρμό

Ημερομηνία:

Ένα δίχρονο αγοράκι προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό

Έναν εφιάλτη έζησε ένα δίχρονο αγοράκι στο Κιάτο Κορινθίας, το οποίο προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του, όταν εκείνη δεν δέχτηκε την απαίτησή του, να το αφήσουν να ζητιανεύει στους τριγύρω δρόμους.

Η 22χρονη μητέρα του παιδιού, έκανε αρχικά ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Στο αστυνομικό τμήμα ωστόσο διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος πατέρας του παιδιού βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Η μητέρα Ρομά υποστήριξε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Σύμφωνα με την δεύτερη κατάθεσή της, ο 23χρονος χτυπούσε το αγοράκι με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του.

Μάλιστα, το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί πέντε μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

korinthostv

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...