16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Σοκάρουν με την επιπολαιότητά τους οι δηλώσεις του κ.Στουρνάρα

Ημερομηνία:

Δήλωση Κρίτωνα Αρσένη αναφορικά με το σχόλιο του κ. Στουρνάρα περί ΑιγύπτουΣοκάρει με την επιπολαιότητά του το σχόλιο του κ. Στουρνάρα ότι «Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο αν χρεοκοπούσαμε».
Τι ακριβώς υπονοεί ο κ. Στουρνάρας; Ότι υπάρχει κίνδυνος πραξικοπήματος στη Ελλάδα;
Αυτοί τελικά που στρώνουν το χαλί και νομιμοποιούν τις επικίνδυνες ιδέες των νεοναζιστών στην Ελλάδα είναι συγκεκριμένοι επιπόλαιοι υποστηρικτές του κ. Σαμαρά.
Ο κ. Στουρνάρας είναι υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον καλώ να ανασκευάσει τη δήλωσή του άμεσα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ