Κολοκυθόπιτα με γλυκοκολοκύθα
Θα κόψω κολοκύθα και επειδή δεν καθαρίζεται εύκολα θα τη βράσω με τον εξωτερικό φλοιό αφού βεβαίως πλυθεί. Μ’ ένα πιρούνι θα τσιτώσω την σάρκα της να είναι στητή. Θα τη σουρώσω θα τη λιώσω με πιρούνι. Θα προσθέσω μισό κιλό μυζήθρα , μισό κιλό φέτα, ένα τέταρτο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα, δύο κουταλιές σούπας βούτυρο,, 8 αυγά (εγώ βάζω 4) , δυόσμο, και 1 κουταλάκι κόρν φλάο που θα το χτυπήσω με αυγό. Σφολιάτα πάνω και κάτω.