Σοκολατάκια με γλυκό νεράντζι:
Λιώνομε κουβερτούρα με λίγο ραφινέ και άχνη ζάχαρη. Σε μικρά φορμάκια βάζομε λίγη κουβερτούρα ψιλοκομμένο γλυκό νεράντζι κίτρινο ή πράσινο και πάλι κουβερτούρα και ψυγείο.
Φρέσκα γεμιστά μανιτάρια:
Τα αλατοπιπερώνουμε τα γεμίζομε αφαιρώντας το πόδι με μείγμα μυζήθρας, βιτάμ, σκόρδο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Από πάνω τυρί ξυσμένο και φούρνο.
Σάλτσα τόνου:
Σοτάρω σε βούτυρο κρεμμύδι σκόρδο ρίχνω ντοματοπελτέ, ντοματάκια, τόνο, δάφνη, αλάτι, πιπέρι φιλέτο αντζούγια, πιπεριά Φλωρίνης , στο τέλος μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Σκορδόψωμο:
Ψωμί στρογγυλό το ανοίγουμε και αλείφομε με μαγιονέζα που έχομε προσθέσει αλάτι κέτσαπ και γιαούρτι, τέλος ταμπάσκο. Αλείφουμε τοποθετούμε σκόρδο κομμένο φέτες, από πάνω τυρί τριμμένο.
Ταραμοκεφτέδες:
1 φλιτζάνι ταραμάς, 2 φλιτζάνια ψίχα ψωμιού βρεγμένη, 1 φλιτζάνα αλεύρι, 1,2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο, 3-4 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο , 2-3 κουταλιές κρεμμύδι τριμμένο , δυόσμο, πιπέρι.
Σάλτσα πιπεράτη: (στα φιλετάκια πάνω)
Βούτυρο, λίγα ψιλοκομμένα μανιτάρια τα τσιγαρίζομε ρίχνομε χονδρό καυτερό πιπέρι.
Κρέμα γάλακτος να δέσει , βάζομε στο φιλέτο το ψημένο σάλτσα και αφήνομε ένα λεπτό ακόμα στη σχάρα.