12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Σπιτικές Προτάσεις

Ημερομηνία:

Ανθοί κολοκύθας
Γεμίζουμε τους ανθούς με μυζήθρα, πιπέρι και δύο αυγά, τους βουτάμε σε χυλό και τους τηγανίζουμε.

Κανταΐφια με τυριά
Μισό κιλό κανταΐφι, 6 αυγά, 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα τριμμένη, δύο φλυτζάνια διάφορες γραβιέρες τριμμένες, 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένο ζαμπόν, λίγο αλάτι, πιπέρι, ενάμιση φλιτζάνι γάλα εβαπορέ, ένα φλυτζάνι κρέμα γάλακτος, βούτυρο λιωμένο.
Χτυπάμε ελαφρά τα τρία αυγά και τ’ ανακατεύουμε με τα τυριά το ζαμπόν και το αλάτι και το πιπέρι. Πέρνομε μικρές ποσότητες κανταΐφι και ενσωματώνουμε λίγη γέμιση κάθε φορά κάνοντας μικρά κανταϊφάκια. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνομε στο κάθε κομμάτι μια κουταλιά λιωμένο βούτυρο. Σε μπώλ χτυπάμε τ’ άλλα τρία αυγά με το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα περιχύνομε. Ψήνομε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...