Ανθοί κολοκύθας
Γεμίζουμε τους ανθούς με μυζήθρα, πιπέρι και δύο αυγά, τους βουτάμε σε χυλό και τους τηγανίζουμε.
Κανταΐφια με τυριά
Μισό κιλό κανταΐφι, 6 αυγά, 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα τριμμένη, δύο φλυτζάνια διάφορες γραβιέρες τριμμένες, 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένο ζαμπόν, λίγο αλάτι, πιπέρι, ενάμιση φλιτζάνι γάλα εβαπορέ, ένα φλυτζάνι κρέμα γάλακτος, βούτυρο λιωμένο.
Χτυπάμε ελαφρά τα τρία αυγά και τ’ ανακατεύουμε με τα τυριά το ζαμπόν και το αλάτι και το πιπέρι. Πέρνομε μικρές ποσότητες κανταΐφι και ενσωματώνουμε λίγη γέμιση κάθε φορά κάνοντας μικρά κανταϊφάκια. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνομε στο κάθε κομμάτι μια κουταλιά λιωμένο βούτυρο. Σε μπώλ χτυπάμε τ’ άλλα τρία αυγά με το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα περιχύνομε. Ψήνομε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.