Κέικ καρύδας
Ενάμιση ποτήρι καρύδα, ενάμιση ποτήρι αλεύρι, ενάμιση ποτήρι ζάχαρη, ένα μπέικι ολόκληρο, έξι αυγά, ένα ποτήρι βούτυρο, όψη λεμονιού, ενάμιση ποτήρι γάλα.
Ανακατεύομε το βούτυρο με τη μισή ζάχαρη. Τους κρόκους χώρια με την υπόλοιπη ζάχαρη. Έπειτα όλ’ αυτά με το γάλα. Ανακατεύω αλεύρι με μπέικι και καρύδα και τα προσθέτω στα υπόλοιπα. Στο τέλος προσθέτομε μαρέγκα και ανακατεύομε ελαφρά. Σιροπιάζομε με κρύο γλυκό ζεστό σιρόπι, πασπαλίζομε με καρύδα.
Πιτσάκια
Διακόσια πενήντα γραμ. ζαμπόν, διακόσια πενήντα γραμ. τυρί. Κόβομε κομματάκια το ζαμπόν και το τυρί, κτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύομε όλα μαζί, παίρνομε τη σφολιάτα, την κόβομε και τη βάζομε σε φορμάκια μεγαλούτισικα. Ρίχνομε υλικό και ψήνομε.
Κολοκυθοκεφτέδες
Ένα κιλό κολοκύθια, μισό κιλό πατάτες, ένα κιλό κρεμύδια, τρία αυγά, ένα ποτήρι τυρί τριμμένο, λίγο αλάγι.
Βράζομε τα κολοκύθια, τις πατάτες και τα κρεμμύδια και τα σουρώνομε. Τα ζυμώνομε με τα αυγά, το αλάτι, το τυρί, το πιπέρι και πλάθομε τους κεφτέδες. Τους πασπαλίζομε με αλεύρι και τηγανίζομε.