Κορμός ψυγείου
250 γρ. βιτάμ, ένα ποτήρι ζάχαρη άχνη ή κοινή, τρία αυγά ολόκληρα, πεντακόσια γρ. μπισκότα τριμμένα (Παπαδοπούλου), δύο κουταλιές της σούπας κακάο, μισό ποτήρι του κρασιού μπανάνα λικέρ ή ό,τι λικέρ σας αρέσει, ένα φλυτζάνι τσαγιού ψίχα καρύδι.
Τα χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ και στο τέλος όταν χτυπηθούν τα υλικά καλά, προσθέτομε τα τριμμένα μπισκότα (θα γίνουν μια πηχτή μάζα) Κατόπιν κλείνομε τον διακόπτη και τα βάζομε σ’ ένα αλουμινόχαρτο τυλίγοντας το σε στενό μακρύ σχήμα. Το στρώνομε με μαχαίρι και αφού το τυλίξομε καλά, το βάζομε στο ψυγείο 4-5 ώρες. Μετά το ξετυλίγομε και το κόβομε.
Σπανοκόπιττα
Καθαρίζομε και πλένομε ένα κιλό σπανάκι. Το ζεματάμε, το στραγγίζομε και το κόβομε. Καθαρίζομε και πλένομε τρία κρεμμύδια φρέσκα και μάραθα. Τα κόβομε όλα και τα σωτάρομε με μισό φλυτζάνι τσαγιού λάδι. Αλατίζομε και πιπερώνομε. Αφήνομε να σιγοψηθεί επί 15 λεπτά περίπου. Άμα γίνει χλιαρό προσθέτομε ένα φλυτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά, 4-5 αυγά χτυπημένα, 250 γρ μυζήθρα, φέτα τριμμένη και μισό φλυτζάνι αδιάλυτο γάλα εβαπορέ. Αλείφομε με λάδι ένα ορθογώνιο ταψί 35αρι, στρώνομε μέσα το φύλλο χαράζομε, λαδώνομε, βάζομε σισάμι και ψήνομε σε μέτριο φούρνο 40 λεπτά.
Μερέντα
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο, 1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου, δύο κρόκοι αυγών, μισό κουτί κακάο, επτά κουταλιές ζάχαρη άχνη, τρεις βανίλιες. Όλα μαζί καλό χτύπημα στο μίξερ,