Έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Παύλος Ντε Γκρες θα επισκεφθεί σύντομα την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, στις ίδιες φήμες γίνεται λόγος και για ανεπιτυχείς κρούσεις προς δυσαρεστημένους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας , με στόχο να στηθεί μια επιτροπή υποδοχής ή κάτι τέτοιο.
Προφανώς θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο, ποιος και με ποια αφορμή το οργανώνει. Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος μπορεί ασφαλώς να επισκεφθεί την Κρήτη, από όπου άλλωστε κατάγεται και η σύζυγός του, όποτε θέλει.
Αρκεί βέβαια να μην περιμένει υποδοχή όπως αυτή στην Μάνη , όπου προσφάτως ο Δήμαρχος τον αποκάλεσε “Πρίγκιπα” (ούτε τέως, ούτε πρώην, σκέτο Πρίγκιπα) και ο Μητροπολίτης “Υψηλότατο”, διότι θα απογοητευτεί. Στα μέρη μας τα έχουμε ευτυχώς λύσει αυτά τα θέματα εδώ και δεκαετίες.
Με πληροφορίες από creta24.gr