14.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Στα Χανιά οι τρεις ισχυροί άνδρες της FIBA

Ημερομηνία:

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών που διεξάγεται στην Κρήτη, η πόλη των Χανίων θα φιλοξενήσει τους τρεις ισχυρούς άνδρες της FIBA, τον Γενικό Γραμματέα Πάτρικ Μπάουμαν, τον πρώην Γενικό Γραμματέα και νυν επίτιμο της FIBA Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς και τον Πρόεδρο της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε.

Η παρουσία των τριών ανδρών δίνει ξεχωριστή αίγλη στη διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Θυμίζουμε ότι το μεγάλο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τις 15 ως τις 23 Ιουλίου. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στα Χανιά (όπου θα αγωνίζεται και η ελληνική ομάδα) και στο Ρέθυμνο και η τελική στο Ηράκλειο.

Οι “ισχυροί άνδρες της FIBA” θα βρεθούν στην πόλη των Χανίων θα παραμείνουν στην πόλη για δύο ημέρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα επισκεφτούν το Ηράκλειο όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

κ. Δήμαρχε, SOS εκπέπει όχι μόνο το νοσοκομείο, αλλά όλα τα Χανιά

Ο δήμαρχος Χανίων, έστω και με καθυστέρηση ετών, πήρε...

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.