15.8 C
Chania
Wednesday, February 18, 2026

Στα Χανιά το 6ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο

Ημερομηνία:

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του 6ου Παγκρήτιου Ενεργειακού Συνέδριου – International Energy Exhibition of Greece 2022 (IEEG) που θα πραγματοποιηθεί  από 1 – 3 Ιουλίου 2022, στα Χανιά Κρήτης, Physical & Virtual (στο Minoa Palace).

Η εκδήλωση θα παρουσιάσει μια μοναδική πλατφόρμα, για να συγκεντρώσει εθνικές αρχές, στελέχη του κλάδου και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και άλλες χώρες, προκειμένου να μοιραστούν πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με την ενέργεια, τη ναυτιλία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό, οι συμμετέχοντες από τοπικές αρχές, ρυθμιστικές αρχές, ινστιτούτα, κοινωνία, ακαδημαϊκή κοινότητα και βιομηχανίες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις, για τον τομέα της ενέργειας και της ναυτιλίας μέσω Παρουσιάσεων, Εργαστηρίων και Εκθέσεων και να συνδεθούν με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς και φορείς λήψης αποφάσεων.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Επίσημη στήριξη παρέχεται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Δήλωση συμμετοχής στο cretanenergyconferences.org.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Youth Development – Τουρνουά Ενώσεων»: Τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ στα Χανιά από 20 έως 23 Φεβρουαρίου

Το Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Πρωτάθλημα...

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο για τον Νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ...

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα μάς κλέβει τον πατσά» – Οργή για την πιθανή ένταξη της σούπας στην UNESCO

Το ζήτημα της πατρότητας γαστρονομικών προϊόντων επανέρχεται στο προσκήνιο...