10.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Στα Χανιά το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά για το ΜέΡΑ25

Ημερομηνία:

To ΜέΡΑ25 είναι ένα από τα καινούργια κόμματα της Βουλής με ποσοστό 3,44%.

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη πήγε ιδιαιτέρως καλά στα Χανιά αφού κατέγραψε το υψηλότερό του ποσοστό πανελλαδικά.

Πιο συγκεκριμένα, το ΜέΡΑ25 έλαβε στο νομό Χανίων 4,85% με τον νομό Κέρκυρας να ακολουθεί παρα πόδα με 4,84%.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μύρωνας διώκεται για τις ιδέες του – Η μεγάλη αχαριστία του Κυριάκου

Του Λευτέρη Τζουανάκη Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ένα ανήκουστο δράμα...

Κρήτη: Χιλιάδες οι κενές θέσεις στα ξενοδοχεία και το 2026 – Αρχίζει το «κυνήγι» του προσωπικού

Το ζήτημα των ελλείψεων προσωπικού στα ξενοδοχεία έχει εξελιχθεί...