12.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της Ρωσίδας τουρίστριας που κτυπήθηκε από κεραυνό

Ημερομηνία:

Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Ρωσίδας τουρίστριας, η οποία ανάνηψε ύστερα από ανακοπή που υπέστη χθες το πρωί, μετά την πτώση κεραυνού στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Η τουρίστρια μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το όποιο βρίσκεται πολύ κοντά στην Κνωσό. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα από τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Στο μεταξύ οι άλλοι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι σε καλή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Συνολικά στο νοσοκομείο παρέμειναν το βράδυ επτά άτομα για προληπτικούς λόγους, απ’ όπου σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

ΑΜΠΕ

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ