13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Στη Βουλή από τη Δημοκρατική Συμμαχία το ζήτημα των χρεών των κομμάτων και η πρόταση μείωσης των κρατικών επιχορηγήσεων

Ημερομηνία:

Συζήτηση στην Ολομέλεια την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18.00

Στην Ολομέλεια της Βουλής φέρνει προς συζήτηση ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, το ζήτημα των χρεών των κομμάτων και του προκλητικού υπερδανεισμού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το τραπεζικό σύστημα, την ερχόμενη Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, και ώρα 18.00, με επίκαιρη ερώτηση.

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συζήτησης ο κ. Αυγενάκης αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία για τα προκλητικά χρέη των πολιτικών κομμάτων, που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, αλλά και να αναφερθεί στον πρωτοφανή υπερδανεισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Επίσης, θα επαναλάβει την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων των κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστούν πάνω από 230 εκ ευρώ στις τράπεζες, ενώ συνεχίζουν να δανείζονται εκατομμύρια με τραπεζικές συμβάσεις που δεσμεύουν μελλοντικές επιχορηγήσεις των δύο κομμάτων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ